Obertes dues convocatòries de la Càtedra UB d’Estudis del Renaixement de Molins de Rei

Cultura.

Podeu trobar més informació al web de l’ Ajuntament.
Podeu trobar més informació al web de l’ Ajuntament.

En concret, la convocatòria a la beca de la Càtedra i concurs al millor Treball Final de Màster. El termini per a presentar les sol·licituds és el 5 de setembre i el 9 d’octubre, respectivament

La Càtedra UB d’Estudis del Renaixement de Molins de Rei obre la beca “Càtedra UB d’Estudis del Renaixement de Molins de Rei” i el concurs al millor Treball Final de Màster de la Càtedra UB d’Estudis del Renaixement.

El principal objectiu de la càtedra d’Estudis del Renaixement és aprofundir en l’estudi i la divulgació del període històric del Renaixement i la importància que va tenir en el territori català, així com impulsar la recerca i la difusió de la història de la vila.

En aquest sentit, la càtedra ofereix, per una banda, una beca de col·laboració anual a les persones amb un projecte de Treball Final de Màster (TFM) sobre la història, la cultura i les arts de l’època del Renaixement; i, per altra banda, el Premi de la Càtedra UB d’Estudis del Renaixement de Molins de Rei al millor Treball Final de Màster.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article