El nou govern del PP a Castelldefels demana més recursos per eliminar l’ anomenat top manta i anuncia una “Oficina antiocupació”

Política.

L’Ajuntament de Castelldefels ha demanat més suport per combatre l’ocupació il·legal i reforçar la seguretat ciutadana.
L’Ajuntament de Castelldefels ha demanat més suport per combatre l’ocupació il·legal i reforçar la seguretat ciutadana.

El passat dimarts 18 de juliol va tenir lloc la Junta Local de Seguretat de Castelldefels, presidida per l'alcalde Manu Reyes, acompanyat pel regidor de Governació i Seguretat, David Solé, i que va comptar amb la participació de representants dels cossos de seguretat que treballen a la ciutat (Policia Local, Mossos d'Esquadra, Policia Nacional i Guàrdia Civil).

L’alcalde va manifestar, “preocupació pel fenomen creixent els darrers anys del top manta a la platja de Castelldefels,” i va demanar als cossos policials un increment dels recursos i els agents per acabar amb aquesta activitat a la ciutat.

Assegurava que, “mo podem seguir permetent una activitat il·legal que, a més, afecta de forma directa les vendes del comerç urbà, que realitza un esforç diari molt important per pujar les persianes. Necessitem més recursos per poder acabar amb el top manta”.

Un altre dels punts tractats a la Junta de Govern Local va ser el de l’ocupació il·legal d’habitatges. L’alcalde també va demanar més coordinació i recursos, i va avançar la seva voluntat de crear una Oficina Antiocupació a Castelldefels, “per defensar els drets dels propietaris.”

La reunió també va servir per analitzar les dades vinculades a seguretat ciutadana, vial i de convivència a l’espai públic. L’alcalde va insistir en poder seguir treballant de forma coordinada amb tots els cossos policials per aconseguir una ciutat segura.

“Tenim dos grans objectius en la nostra línia de govern. Seguretat i neteja. Treballem per minimitzar els problemes que més preocupen la nostra ciutadania. I en ambdós casos estem prenent les primeres mesures per aconseguir-ho”, reblava.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article