Raquel Sánchez la ministra i candidata del PSC afirma en un acte a Gavà que "és molt preocupant que el PP estigui assumint el marc mental de la extrema dreta"

Política.

La gavanenca ha afirmat aquest dimecres que “el PSC serà clau en la victòria de Pedro Sánchez i del progrés front el retrocés”.
La gavanenca ha afirmat aquest dimecres que “el PSC serà clau en la victòria de Pedro Sánchez i del progrés front el retrocés”.

En un acte a Gavà amb les candidates al Congrés Sònia Guerra (ha estat diputada en les dues passades legislatures) i Cristina Padrol (és la primera secretària de la Joventut Socialista del Baix Llobregat), i l’alcaldessa Gemma Badia,

Sánchez ha recordat que “el 23J només hi ha dues possibilitats: o un govern de progrés encapçalat per Pedro Sánchez o un govern del PP amb l’extrema dreta. O un govern que puja el Salari Mínim Interprofessional, revaloritza les pensions, treballa per la classe treballadora i perquè ningú es quedi enrere o bé un govern que defensa els interessos dels més poderosos i que vol derogar totes les conquestes socials assolides.”

“És molt preocupant que el PP estigui assumint el marc mental i polític de la extrema dreta. És indigne que Feijóo parli de violència intrafamiliar i que estiguin canviant drets per cadires. Amb els drets de les dones no es mercadeja”, ha dit Sánchez, que ha remarcat que el socialisme serà el dic de contenció de la dreta i l’extrema dreta.

D’altra banda, la candidata al Congrés ha afirmat que a Feijóo “no li agraden els debats perquè no li agrada la realitat. Per això, l’única política i l’únic argument que té és la mentida.”

Per la seva part, Sonia Guerra ha insistit que Feijóo “viu de la mentida i de les fal·làcies.” “Diu que ha de governar la llista més votada, però la realitat és que el PP no ho ha respectat a comunitats autònomes com Canàries o Extremadura", ha afegit.

“Necessitem una mobilització inèdita per frenar l’aliança PP i Vox. Cada vot compta. Justament el vot ens iguala, perquè val el mateix el vot d’un empresari d’una multinacional que el del treballador d’una fàbrica”, ha assenyalat Guerra, que s’ha mostrat convençuda de la victòria de Pedro Sánchez.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article