El Martorellenc Joan Capdevila i Esteve nomenat delegat del Govern de la Generalitat a Madrid

Política.

Va ser el primer director del diari digital El Matí, entre el 2008 i el 2011, i ha estat i és membre de diverses associacions de Martorell.
Va ser el primer director del diari digital El Matí, entre el 2008 i el 2011, i ha estat i és membre de diverses associacions de Martorell.

Diputat al Congrés Espanyol des del 2016. Durant l’última legislatura, ha ocupat la presidència de la Comissió d’Indústria, Comerç i Turisme. Ha estat portaveu d’ERC a les comissions parlamentàries de Transició Ecològica, Economia i Indústria.

En l’última legislatura, ha estat ponent d’una desena de projectes de llei i, durant la XII legislatura del 2016 al 2019, va ser ponent de sis projectes de llei més.

Fins el 2016 va exercir de veterinari a l’empresa privada, a més de ser coordinador veterinari de l’oficina comarcal del Baix Llobregat del Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca. Capdevila és llicenciat en Veterinària per la Universitat d’Extremadura.

Ha cursat el programa executiu en Governança del Sector Públic d’ESADE i el programa de Lideratge Públic en Emprenedoria i Innovació de Deusto Business School; i ha fet dos cursos de doctorat al Departament de Ciència Política i Administració Pública de la Universitat Internacional de Catalunya.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article