L'11 de setembre es reforçaran les línies Barcelona-Vallès i Llobregat-Anoia dels FGC afegint més de 500 circulacions al servei habitual d'un festiu

Societat.

Arxiu.
Arxiu.

Per facilitar que les persones usuàries es puguin desplaçar en transport públic per gaudir dels diferents actes organitzats durant la Diada Nacional de Catalunya. Així doncs, respecte a un festiu habitual, FGC incrementarà en 352 les circulacions a la línia Barcelona-Vallès, passant de 707 a 1.059.

Entre les 10 h i les 15 h, es doblaran els trens entre Plaça Catalunya i Sabadell i entre Plaça Catalunya i Terrassa passant de 3 a 6 trens per hora i sentit. De les 15 h a les 21 h, entre Plaça Catalunya i Sabadell i entre Plaça Catalunya i Terrassa es passarà de 3 a 10 trens per hora i sentit.

A la línia Llobregat-Anoia, se circularà en horari de dia feiner. Així, l'increment de circulacions respecte a un festiu habitual serà de 176, passant de 231 a 407.

Entre les 12 h i les 20 h, es doblaran les circulacions entre Plaça Espanya i Manresa i entre Plaça Espanya i Igualada passant d'1 a 2 trens per hora i per sentit. Entre Plaça Espanya i Martorell hi haurà 8 trens per hora i per sentit en lloc de 3; i entre Plaça Espanya i Sant Boi es passarà de 6 a 15 trens per hora i per sentit. A més, es reforçarà el servei entre Barcelona i Manresa i entre Barcelona i Igualada, amb trens que doblaran la seva capacitat, amb sis cotxes.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article