Sant Boi torna a reivindicar l'esperit de la diada de 1976 i es transforma en epicentre de la Diada Nacional de Catalunya

Societat.

Institucions, partits polítics i entitats han participat de la tradicional ofrena floral davant la tomba de Rafael Casanova.
Institucions, partits polítics i entitats han participat de la tradicional ofrena floral davant la tomba de Rafael Casanova.

L'Onze de Setembre, l'ofrena floral davant la tomba de Rafael Casanova ha tornat a aplegar a Sant Boi representants de les principals institucions, partits polítics i entitats de Catalunya. La ciutat esdevindria un cop més epicentre de la vida política i institucional del país.

La diada de Sant Boi tornà a recordar l'esperit unitari de la diada de 1976, tot expressant novament el desig d'una Catalunya pròspera, acollidora i de tothom. L'ofrena floral començava a les 10.30 h a l'església de Sant Baldiri, hi estaven convidades les principals institucions de Catalunya, partits polítics i grups parlamentaris, sindicats, organitzacions empresarials i entitats de la societat civil, a més de la trentena d'ajuntaments del Baix Llobregat.

Ha comptat amb l'assistència de la presidenta del Parlament de Catalunya, Anna Erra i Solà; la consellera de Presidència de la Generalitat de Catalunya, Laura Vilagrà i la ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, que han fet l'ofrena conjuntament amb l'alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret.

A l'ofrena d'enguany, les entitats ciutadanes podien tornar a participar amb les autoritats, abans de l'ofrena, a l'exterior de l'església, es va gaudir d’ una ballada de Gegants. També es va fer l'habitual acte d'hissada de la bandera catalana. L'entitat Aliments Solidaris Sant Boi, va ser l'encarregada de lliurar la senyera amb motiu del seu 10è aniversari com a entitat social de la ciutat.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article