Un número del “cuponazo” de l’ ONCE reparteix 40000€ a Vallirana

Societat.

Arxiu.
Arxiu.

José Ramal, persona amb discapacitat com tots els venedors i venedores de l'ONCE, és qui ha portat la sort a Vallirana, des del seu Punt de Venda situat al Carrer Major, 85.

José va vendre un cupó electrònic, per TPV, premiat amb 40.000 euros. Gràcies al Terminal Punt de Venda el client pot escollir a l'instant el número que més li agradi.

Vallirana pertany administrativament a l'agència de l'ONCE a Molins de Rei, que presta serveis personalitzats a 452 afiliats i afiliades i compta amb una plantilla de 105 agents venedors dels productes de joc de l'Organització. El 'Cuponazo' de l' ONCE ofereix cada divendres, per tres euros, un premi a les cinc xifres i una sèrie de 6 milions d'euros.

A més, es poden guanyar 134 premis de 40.000 euros a les 5 xifres del número premiat. I, amb el nou model de "pels dos costats pots ser guanyador", premi de 500 euros a les quatre primeres i a les quatre darreres xifres; 50 euros en les tres primeres i en les tres darreres xifres; 6 euros en les dues primeres xifres i dues darreres; i reintegrament de 3 euros a la primera xifra (primer reintegrament) i a la darrera xifra (segon reintegrament).

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article