En marxa una campanya informativa a Esplugues adreçada a establiments d’hostaleria i restauració per facilitar-los el reciclatge de vidre

Societat.

Arxiu.
Arxiu.

Durant aquest mes de setembre, informadors ambientals visitaran diversos bars, cafeteries i restaurants amb la finalitat d’informar-los sobre la correcta separació dels residus d’envasos de vidre i recordar-los les obligacions que tenen els establiments comercials en matèria de gestió de residus.

En aquest sentit, es farà incidència en el compliment de la normativa vigent a Catalunya i al municipi, que disposa l’obligatorietat de separar en origen els residus.

Per això, durant la campanya es verificarà en successives visites si els establiments fan una correcta separació dels residus d’envasos de vidre que generen. La campanya també vol facilitar la separació i el transport dels residus d’envasos de vidre fins al contenidor.

Per això, gràcies a la col·laboració amb l’entitat sense ànim de lucre Ecovidrio, es lliurarà de forma gratuïta als establiments que ho sol·licitin cubells de diferents capacitats en funció del volum de residus que generin.

Aquesta campanya s’emmarca en la voluntat de l’Ajuntament d’Esplugues i Ecovidrio d’impulsar mesures adreçades a fomentar la recollida selectiva de residus municipals. El sector de l’hostaleria i la restauració genera gairebé el 50% dels residus d’envasos de vidre d’un sol ús que es comercialitzen a tot l‘Estat.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article