Bona sintonia entre l’ alcalde de Sant Andreu de la Barca i Generalitat per tractar sobre l’ empresa CELSA

Economia.

Una imatge de la reunió.
Una imatge de la reunió.

L'alcalde, Marc Giribet, fa una bona valoració de la reunió celebrada amb el conseller d'Empresa de la Generalitat, Roger Torrent, sobre Celsa, també hi va assistir l'alcaldessa de Castellbisbal, Dolors Conde.

Giribet ha insistit que la principal preocupació per Sant Andreu de la Barca és la continuació del negoci industrial "perquè hi ha 200 famílies de Sant Andreu que hi treballen i són la nostra principal inquietud".

Segons l'alcalde Giribet "el departament d'Empresa treballa per mantenir els llocs de feina i perquè els projectes d'inversió previstos per a la mateixa empresa com per altres projectes on hi participa es posin en marxa. També per mantenir l'activitat industrial.”

El que sembla que volen fer els nous propietaris, “és incorporar un soci industrial coneixedor del sector que pugui donar continuïtat a la seva l'activitat econòmica en el futur".

Finalment ha afegit que "el conseller s'ha compromès a tenir una interlocució directa amb els ajuntaments de Castellbisbal i Sant Andreu i transmetre als nous propietaris la necessitat de reunir-se amb els dos ajuntaments i continuar amb les relacions existents fins ara".

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article