Aquest mes de setembre torna el cicle de concerts a la Cripta de la Colònia Güell

Cultura.

Tots dos concerts són gratuïts, però cal fer reserva d’entrada, fins a emplenar l’aforament de la Cripta.
Tots dos concerts són gratuïts, però cal fer reserva d’entrada, fins a emplenar l’aforament de la Cripta.

Aquesta nova edició, organitzada per l’Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló i el Consorci de la Colònia Güell, comptarà amb dues sessions.

Un primer concert, que tindrà lloc el divendres 15 de setembre a les 21 h i que comptarà amb la intervenció del duo format per Anna Luna i Roger Sabartés, que fan un estil que combina l’arrel mediterrània amb aire flamenc, combinant temes propis i música d’autor tradicional llatinoamericà, catalana i espanyola.

I el segon concert, que es realitzarà el divendres 29 de setembre a les 21 h, i que serà una sessió que combinarà poesia i música, a càrrec d’Anna Gual, Jaume Pons i Vicenç Llorca.

El Consorci de la Colònia Güell és una entitat pública integrada pel Consell Comarcal del Baix Llobregat, l’Institut Català del Sòl de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló, que té com objecte la conservació, la difusió i la recerca de la Cripta de la Colònia Güell, així com el manteniment i millora del seu entorn.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article