El delegat del govern espanyol visita Sant Feliu i assegura que les obres del soterrament continuen a bon ritme

Política.

Un instant de la visita.
Un instant de la visita.

L'alcaldessa de Sant Feliu de Llobregat, Lourdes Borrell, ha rebut aquest dimarts, 12 de setembre, la visita institucional del delegat del Govern a Catalunya, Carlos Prieto. Després de signar al llibre d'honor, el delegat s'ha reunit amb l'alcaldessa i amb el seu equip de govern.

A les 12 h, la comitiva s'ha sumat al minut de silenci, a la porta de l'Ajuntament, amb motiu de l'assassinat d'una dona presumptament a mans de la seva parella a Palamós.

A continuació, el delegat del Govern i l'alcaldessa s'han dirigit a l'estació provisional de Renfe i han fet un recorregut per les obres del soterrament, on han rebut les explicacions dels tècnics de l'Oficina del Soterrament. Carles Prieto ha assegurat que les obres finalitzaran "en un període màxim de 3 anys".

I que "es tracta d'un projecte de transformació urbana molt important, dotat amb 122 milions d'euros a Sant Feliu, i que posteriorment tindrà continuïtat a L'Hospitalet i a Montcada. Són projectes que cosiran ciutats".

Respecte a l'antiga estació de Renfe, Prieto ha subratllat que "l'element de memòria històrica està garantit". En aquest sentit, Lourdes Borrell ha destacat que "la preservació dels elements de memòria històrica la paga ADIF dins del projecte de soterrament", i ha assegurat que Sant Feliu "és dels únics en tot el territori d'Espanya que té el 100% de l'obra pagada".

Borrell ha subratllat també que "no hi ha cap ciutat europea que en aquests moments pugui fer una transformació al bell mig de la seva ciutat d'1,5 quilòmetres per poder tenir els equipaments necessaris".

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article