La campanya de la policia de proximitat a l’ estiu de l’ Hospitalet tanca amb 176 persones identificades i 243 requeriments

Societat.

Arxiu.
Arxiu.

El pla especial de seguretat d’estiu, que s’ha dut a terme de l’1 de juliol al 17 de setembre en set espais de l’Hospitalet que mereixen una atenció especial, ha confirmat l’eficàcia de la policia de proximitat. El balanç s’ha tancat amb un fort descens d’incidències respecte a l’any passat.

S’han atès 243 requeriments, davant les 715 queixes veïnals de l’estiu passat, en un operatiu que ha durat dos mesos i mig i que ha mobilitzat 627 efectius.

Les dades del pla d’estiu avalen l’aposta per la proximitat. L’operatiu s’ha desenvolupat als Blocs de la Florida, l’avinguda de Severo Ochoa, la plaça d’Eivissa, la plaça de la Llibertat, la plaça Espanyola, el parc de les Planes i la plaça de Puig i Gairalt, tres espais més que l’any passat.

Durant el pla d’estiu, la Guàrdia Urbana ha posat 140 denúncies: 95 per infraccions de civisme (principalment, consum d’alcohol a la via pública i sorolls), 12 de trànsit i 33 en aplicació de la Llei de protecció de la seguretat ciutadana (possessió de drogues o armes, resistència o desobediència a l’autoritat...).

També s’han desallotjat set botellots, s’han identificat 176 persones i s’han practicat quatre detencions. La policia local ha realitzat 444 controls estàtics a l’espai públic durant el pla especial de seguretat d’estiu i ha fet 39 inspeccions a establiments.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article