Martorell es consolida com un dels municipis catalans amb més places municipals de càrrega per a vehicles elèctrics

Societat.

Arribant a les 28, repartides en 12 punts diferents de la població.
Arribant a les 28, repartides en 12 punts diferents de la població.

L’Ajuntament de Martorell incorpora cinc nous punts de càrrega per a vehicles elèctrics en diferents punts del municipi, que suposen la injecció de 12 noves places. Dos d’aquests nous espais s’ubiquen al nou barri de La Sínia, i els altres se situen als barris del Camí Fondo, Torrent de Llops i Can Cases.

Aquest dilluns, l’Ajuntament ha donat a conèixer els cinc nous punts, en el marc dels actes per celebrar la Setmana Europea de la Mobilitat. Dues d’aquestes ubicacions són al nou barri de La Sínia: una, a l’avinguda de Salvador Esteve (amb 2 places), i una altra al carrer d’Arcadi Casanova, al Pàrquing del barri (4 places).

També se n’instal·len al Torrent de Llops (al carrer de Francesc Riera, al costat del Centre Mèdic, amb 2 places més); al Pavelló de Can Cases (2 places al carrer de Josep Vila) i 2 més a la Biblioteca Francesc Pujols, a l’interior de l’aparcament públic.

Els nous punts de càrrega tenen en comú que són per a vehicles elèctrics o híbrids endollables, amb un tipus de connexió de 22 kW AC Mennekes o Type 2 i una velocitat de recàrrega semi-ràpida.

Les 4 places del punt del pàrquing del barri de la Sínia ja estan en funcionament, i la resta dels punts està previst que entrin en funcionament durant aquests darrer trimestre de l’any.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article