'A la meva gent del Baix Llobregat'

Els resultats electorals de la nit d’ahir, més enllà de les més que previsibles lectures unionistes, només tenen una lectura possible: l'independentisme ha guanyat les eleccions!

Amb les dades a la mà, la victòria de l'independentisme és inqüestionable.

72 diputats independentistes sobre un total de 135. Per primer vegada a la història un Parlament amb clara majoria independentista. 48% dels vots SÍ. 39% dels vots NO. 11% dels vots SÍ/NO... Victòria en percentatge de vots. SÍ 1.955.856 vots. NO 1.603.631 vots. SI/NO 514.417 vots. Victòria també en vots.

Els independentistes hem guanyat a 907 municipis i els unionistes a 35.

S'ha acabat el mite sobre la "majoria silenciosa". Unes eleccions amb una participació extraordinària, més que mai, donen encara més legitimitat a la victòria independentista. La meitat dels "nous votants" han optat per opcions independentistes.

Al Baix Llobregat guanya Junts pel Sí... Un "impossible" més que també cau.

A Esplugues de Llobregat, el meu poble, la suma de Junts pel Sí i les CUP converteix l'independentisme en la força més votada 23,66% + 5,82%= 29.48%

A partir d'ara res serà fàcil, però el camí està més que marcat. No hi ha cap possibilitat de marxa enrere i el procés d'independència no té aturador possible.

La força de la gent tornarà a ser decisiva durant els propers mesos. Preparem-nos, doncs, per afrontar l'etapa decisiva que ens ha de dur a la proclamació de la República Catalana independent.