“Escoltar i fer participar a cada agrupació local del PDC a la comarca és el meu principal objectiu.”

El passat dimarts dia 13 es va posar en marxa un nou projecte polític al Baix Llobregat. Un projecte que parteix de les persones, de les seves necessitats, de les seves preocupacions, de trobar solucions.

Avui presento la meva candidatura a la presidència comarcal del Partit Demòcrata Català al Baix Llobregat. I ho faig envoltat del meu equip, integrat per dones i homes compromesos amb el progrès de la nostra comarca i de la seva gent. Dones i homes amb un gran coneixement del nostre territori, amb una amplia experiència política però també cultural i social. Son aquestes persones qui realment coneixen cada racó del seu poble, dels seus carrers, de les seves associacions i entitats, dels seus ciutadans.

Abans d’actuar, escoltar. Fer del Baix Llobregat una comarca cabdal en les directrius polítiques del nostre nou partit, aproximant molt més la direcció amb els pobles i ciutats i viceversa. La singularitat de la nostra comarca, la densitat de població, el teixit industrial i cultural, l’entorn natural del territori i les infraestructures viàries i aeroportuàries fan del Baix Llobregat el pulmó del nostre país. Per això treballarem per igualar i equiparar l’ importància i presencia de la comarca a l’àmbit de decisions polítiques del nostre partit.

I estem preparats, amb ganes, amb moltes ganes per treballar pel Baix Llobregat. Tinc la sort de gaudir d’un equip jove, renovador, engrescat però sobretot experimentat i responsable. Volem precisament mostrar el compromís real de renovació, renovació de cares, renovació d’edat, d’idees, de projectes, d’il•lusions. I això es el que realment ens ha mogut. Ho ha fet el nou partit en la seva direcció, no té cap sentit no fer-ho en les diferents direccions com son les comarcals.

Per assolir aquest anhel, per assolir aquesta il•lusió, per assolir aquest gran repte que es defensar el nostre partit i garantir un millor progrés pel Baix Llobregat i la plena llibertat de Catalunya us convido a formar part del meu projecte, del nostre projecte.

Els propers dies 30 de setembre i 1 d’octubre, els associats i associades del Partit Demòcrata Català estem convocats per votar el nou president/a comarcal, es per això que demano la confiança, la col•laboració i les il•lusions i projectes per a una millor comarca, per a un millor país.